Hvad siger kunderne om samarbejdet?

Kundernes udtalelser af deres forløb hos mig, giver dig et godt billede af Pixelhouse og hvad jeg står inde for. Læs oplevelserne herunder og få en ide om du passer ind som kunde hos mig.

Personlig service

Som kunde hos mig, kan du forvente personlig behandling og en ærlig rådgivning, uanset om du er ny kunde eller ønsker support efterfølgende.

Den gode kommunikation

Det er min fornemmeste opgave at lytte til og forstå dine ønsker, dine krav og dit behov og overføre kernen af dette i en flot hjemmeside eller grafisk publikation.

…helt igennem fantastisk samarbejdspartner 

Vi har haft et rigtig godt, konstruktivt og professionelt forløb med vores hjemmeside, og han har lavet et fantastisk stykke arbejde. Efter hjemmesiden er færdig bruger vi fortsat Jan til løbende opdateringer, men også til øvrige grafiske opgaver som f.eks. prisbøger, opsætning af deko til nye biler, brevpapir, design af mailsignatur mv. og han går altid positivt til en opgave med konstruktive forslag. Han overholder altid deadlines og er generelt bare en helt igennem fantastisk samarbejdspartner.

Mette Hyldebjerg

Økonomi- & Administrationschef, MDAS.DK

…et resultat mere end tilfredsstillende

Jan udarbejder gode resultater, prisbillige resultater, arbejdet udføres altid inden for den aftalte tid og økonomi, og altid med et resultat som er mere end tilfredsstillende, og bedre end forventet. Efterfølgende har der været en meget fin support hvor jeg, hver gang jeg ikke kunne finde ud af det, blot kontaktede Jan, og straks var der styr på tingene.

Peter Jørgensen

Formand i TR-klubben, Ringsted

…meget hurtige tilbagemeldinger

Allerede ved første samtale, havde du en hel klar ide om, hvad vores ønsker og ideer var. Lynhurtigt vendte du tilbage med et superflot oplæg, Efter et par få telefonmøder var siden på plads, En anden ting jeg virkelig sætter pris på er dine meget hurtige tilbagemeldinger, både på mail og telefon. Vi vil anbefale alle at bruge dig, Tusind tak for et fantastisk samarbejde.

Steen Darum

Restaurant Pet Pet Thai, Assens

…et produkt der overrasker positivt

Jan har skabt et godt koncept med gode prisbillige løsninger på webdesign. De billige løsninger er IKKE ensbetydende med lav kvalitet, de ting som jeg har set fra Jans side holder 100%, og han har altid leveret et produkt der overrasker meget positivt kvalitetsmæssigt, og til tiden. Tag min anbefaling og spørg efter en løsning hos Jan.

Johnny B. Rasmussen

Motorhistorisk Samråd, Nærum

…hurtigt, målrettet og er yderst grundig

Et fantastisk samarbejde og en drøm af en hjemmeside. Jan har designet og udviklet Sushiya og Wokaway nye hjemmeside og med det bedst tænkelige resultat. Hjemmesiden er skarp i design, let overskuelig og brugervenlig. Igennem løbende kontakt og rigtig god sparring i hele processen har Jan udviklet præcis den hjemmeside jeg ønskede. Jan arbejder hurtigt, målrettet og er yderst grundig. Jeg kan kun give min bedste anbefaling til alle der ønsker hjemmeside.

Camilla Skouboe

Sushiya ApS, København

… en rigtig god oplevelse

Jan har været god til at lytte til ønskerne, og derefter komme med gode konstruktive forslag. Og hver gang jeg kom med ønsker/ændringer gik der højst et par dage fra samtale til færdigt synligt resultat. Dette gjorde processen ret enkel og let at overskue. Kort og godt har det været en rigtig god oplevelse at arbejde sammen med Jan. Noget jeg kun kan anbefale.

Jens Rasmusse

Bolbro gymnasterne, Odense

…til rådighed under hele processen

Jan var utrolig dygtige til at finde ud af hvad vi ønskede, og kom med gode råd til hvordan hjemmesiden ville komme bedst frem på nettet, han stod til rådighed under hele processen, rettede de ting vi kom med undervejs og det var ikke så lidt. Da hjemmesiden først blev lagt op, var vi fuldt tilfreds med den, så kan jeg kun give min varmeste anbefaling, det bliver ikke bedre eller billiger.

Jan Bergmanng

Dansk Automatservice, Bjæverskov

… nem at kunne få fat i

Jeg er rigtigt meget glad for at jeg valgte dig, hjemmesiden blev som jeg forventede jeg har været meget tilfreds du har gjort et godt stykke arbejde, du har været god til at vejlede og svare hurtigt tilbage og nem at kunne få fat i, det betyder meget, jeg vil klart vælge dig igen og anbefale dig. jeg er meget glad for vores nye hjemmeside, Tak for hjælpen.

Huriye Bag

Cafe deluxe, Hvidovre

…intet overladt til tilfældigheder

Jeg har fået en rigtig god service og er yderst tilfreds med min nye hjemmeside. Du har lyttet til mine ideer, haft masser af tålmodighed og været meget omhyggelig med det arbejde du har lavet, intet overladt til tilfældigheder. Jeg har kunnet mærke, at der sad en person i den anden ende der ville mig det bedste.

Olav Lisby

Musikgaarden , Videbæk

Kontakt Pixelhouse

Kunder i hele Danmark

 

Kontakt

Jan Nordstrøm
Maglebyvej 16
4230 Skælskør

mail@pixelhouse.dk

CVR nr.: 28177585

Alle priser er excl. moms